aşık bir adam sissoylu elantris kafes
"Dünyada sadece tek bir şey kötü yürekli bir insana karşı durabilir. O da başka bir insandır.
Ayıbımızda yatar şerefimiz. Sadece bizim ruhumuz, kötülüğe açık olan ruhumuz, onu yenmeye muktedirdir.

― Ursula K. Le Guin, En Uzak Sahil
shadow

Gena Showalter - En Karanlık Zevk (Karanlığın Efendileri, #3)

Aralık 08, 2013
en karanlık zevk
en karanlık zevk

Tür: Fantastik
Goodreads Puanı: 4.28
Orijinal Adı: The Darkest Pleasure
Sayfa Sayısı: 464
Baskı Yılı: 2013
Çeviri: Cemre Akkartal
Yayınevi: Pegasus Yayınları


Onu kaybetmek dışında her acı ona zevk verebilirdi...


İçinde Acı iblisiyle yaşayan Reyes, zevkten mahrum bırakılmıştır. Ama çılgınca arzuladığı ölümlü Danika Ford'a sahip olabilmek için gerekirse tanrılara karşı koymaya hazırdır. İstediğini elde etmek için savaşmak zorundadır, aksi takdirde Danika'yı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.


Danika kaçak hayatı yaşamaktadır. Onu ve ailesini öldürmeyi kafalarına koymuş olan Yeraltı Dünyasının Efendileri'nden aylarca kaçmayı başarmıştır. Rüyalarındaysa ateşli dokunuşlarını unutamadığı savaşçıyı, Reyes'i görmektedir. Ama bu birliktelik, sevdikleri insanların ölümüne sebep olabilir...


Sonsuza dek lanetlenmiş, karşı konulamaz bir şekilde baştan çıkarıcı ve kesinlikle çok ateşli savaşçılar...


Karanlığın Efendileri serisi gittikçe daha da ilginçleşmeye başlıyor. Okudukça daha çok bağlıyor seri kendisine beni. 

Bu sefer Acının iblisi Reyes'i ziyaret ediyoruz. Acı çekmek onun en büyük hazzı. Başka türlü mutlu olamıyor. Eğer acı çekmez ise, bu seferde başkalarına zarar verme dürtüsü ortaya çıkmaya başlıyor. O yüzden her yeri yara bere içinde. Kendisini sürekli kesiyor. Kitap boyunca bundan rahatsızlık duymamıştım. Takii bir yeri okuyana kadar. Kendisine öyle bir şiddet uyguladı ki hala yazarın tasvirleri gözümün önünden gitmiyor ve içime bir titreme girmesine sebep oluyor. Aslında çok itici bir durum değil ama beni etkiledi işte.

Birde melek yüzlü Danika var. Çok yetenekli bir ressam ve bazı olayları görme yetisine sahip bir kız. Bu kızı sevip sevemediğime bir türlü karar veremedim. Şu anlık ona olan duygularım nötr. Kız sürekli garip bir ruh hali içindeydi. Reyes'i hem arzuluyor hem de bu yüzden kendisinden nefret ediyor ve tiksiniyor. Hem onlardan kaçıyor, hem de kimi zamanlarda Reyes'in gelip onu bir kahraman gibi kurtarmasını diliyor. Bir yandan da aciz kalmamak için dövüş dersleri alıyor gerekirse de öldürebilmek için.

channing tatumi, The Darkest Pleasure

Fakat bilmediği bir şey var, o ve ailesinin katli Tanrılar tarafından ölümsüz Savaşçı Aeron'a emredilmesi -yani ne ondan kaçabilir ne de onu öldürebilir. Aeron ya onları öldürecektir ya da gittikçe daha da delirmeye başlayacak ve kan arzusunun önüne geçemeyecektir. Kızı zaten bir kere ele geçirmiş fakat araya Reyes -Danika'nın hayalinde ki kahraman gibi odaya dalarak- girmiş ve kızı kurtarmıştır. Kız da sürekli yer değiştirerek hayatta kalmaya çalışmaktadır. Ama bir yerlerde Avcıların eline düşer ve Avcılarda kızın zihnine girerek onu yem olarak kullanmaya karar verirler. Her şey planladıkları gibi gerçekleşir. Reyes gelip kızı kurtarır ve onu kalelerine götürür. Ama hesaba katmadıkları bir şey vardır. Danika gerçekten Savaşçılara ihanet edebilecek midir? Reyes'den onu Avcıların elin verecek kadar nefret ediyor mudur? Yoksa ona, neredeyse ailesini unutacak kadar aşık mıdır?

channing tatum, en karanlık zevk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP